Evenementen Bureau


evenementen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Evenementen Bureau
Bakker & Clients Events
Bakker & Clients Events
http://www.bakker-clients.nl

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest in drie stappen! De leukste themas en beste locaties.
http://www.123bedrijfsfeest.nl

Corevents
Cor-events staat voor concept, organisatie en realisatie van evenementen. als professionele evenementenorganisatie vertalen wij uw doel, gelegenheid, visie, missie, de kern van uw bedrijf (de core dus) tot een welgeslaagd evenement
http://www.COR-Events.nl

Createvents Evenementenverzorging
Createvents is gespecialiseerd in verzorging van evenementen van klein tot groot. Of het nu gaat om een kleine bedrijfsborrel of receptie of een spetterend personeelsfeest Createvents maakt er met een betrokken team een prachtig evenement van. Met een speciaal geselecteerd netwerk van goede toeleveranciers en een goed opgeleid horeca team bieden wij geweldige service tegen zeer scherpe prijzen. Door onze eigen decor afdeling weten we ieder evenement de juiste sfeer te geven. \r\n
http://www.createvents.nl

De Schoenfabriek Theateracts
De schoenfabriek is een jong en energiek bedrijf boordevol bruisende ideeën.onze collectie bestaat uit een aantal exclusieve acts die door onszelf ontwikkeld zijn.
http://www.deschoenfabriek.nl

Dotime Eventures
Do time is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsfeesten en evenementen, actieve en recreatieve workshops, buitensport activiteiten en incentives.
http://www.dotime.nl

Entertainment Factory
Entertainment-factory.nl
http://www.Entertainment-Factory.nl

Entertainment Opbezoek
Entertainment Opbezoek
http://www.opbezoek.nl

Eventless
Welkom op de site van eventless concepts events production
http://www.eventless.nl

Leenders Entertainment
Leenders evenementen & entertainment van attractieverhuur tot zaaldecoratie, logterheuvel 35, 6591 he gennep, tel. 0485-542049, fax 0485-516079, mobiel 06-45094423, bij leenders evenementen en entertainmet kunt u terecht voor al uw wensen , omtrent uw feest of evenement.
http://www.clownwinny.nl

Meeting Point Communication
Door onze uitgebreide knowhow van marketingcommunicatie en pr, de specifieke kennis van evenementenorganisatie, de doelgerichte en efficiënte werkwijze en het gebruik van een sterke netwerkorganisatie met gekwalificeerde professionals, zijn bij elke opdracht resultaat en efficiency verzekerd. meeting point communication levert voor events en communicatieprojecten “alles wat gedaan moet worden” en “alles wat nodig is” voor een succesvolle uitvoering. dit varieert van een totaalpakket tot alleen die onderdelen waarvoor de klant extra capaciteit nodig heeft. op die manier kan de ondersteuning exact worden afgestemd op de wensen van iedere specifieke klant en worden resultaat en efficiency gewaarborgd. voor de uitvoering van elk project worden de meest geschikte deskundigen en materialen ingezet onder de regie en verantwoordelijkheid van een projectleider. hij of zij coördineert alle werkzaamheden, bewaakt de voortgang en het budget en is het vaste aanspreekpunt voor de klant. onze werkwijze, zonder onnodige overhead, staan garant voor kwaliteit, doelmatigheid, continuïteit en flexibiliteit. binnen het vastgestelde budget worden de doelen en verwachtingen gerealiseerd… en vaak zelfs meer! wij gaan voor samen werken in partnership, met plezier en profijt. bij elk project weer is het succes van de klant onze persoonlijke uitdaging en ons visitekaartje!
http://www.meetingpointcom.nl

Seminar arrangement
Seminararrangement biedt in heel Nederland verzorgde seminars en trainingen aan tegen zeer scherpe tarieven. Elke dag bestaat uit een lunch, een vaartocht of een stadswandeling, een seminar en een driegangendiner. De seminars zijn mogelijk in de onderstaande 25 steden.
http://www.seminararrangement.nl

Van Eeden Evenementen
Van Eeden Evenementen
http://www.vaneeden.nl

Kj events
Als evenementenbedrijf zijn wij gespecialiseerd in verhuur van tenten alsook animatie van jetski\'s met begeleiding van animatoren.
http://www.kj-events.eu

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid